Novinky a aktuality

Třebíč, Varnsdorf, Nový Jíčín i zde: "Přelez, přeskoč, recykluj"

Přelez, přeskoč, recykluj

Tato parafráze slavného citátu zakladatele tělovýchovné jednoty Sokol „Přelez, přeskoč, ale nepodlez“  uvádí seriál zábavně naučných akcí, které ve spolupráci s jednotlivými kraji České republiky připravily společnosti ELEKTROWIN a Ecobat zabývající se zpětným odběrem a recyklací elektropřístrojů a použitých baterií. 

Zábavný program v duchu sloganu „Třiďte také elektro!“ se od května do září stane součástí různých krajských, městských a podobných slavností na řadě míst České republiky.

Speciálně pro tento účel nechal ELEKTROWIN a Ecobat vyrobit jedinečnou atrakci – unikátní překážkovou nafukovací závodní dráhu o rozměrech téměř 12x3 metry. Děti i dospělí závodníci ji  budou zdolávat na čas a nejlepší výsledky dosažené během jednotlivých akcí budou v půlce září porovnány. Vítězové tří kategorií si ze závěrečné akce odnesou ceny v hodnotě 20 000 Kč.

Program doplňují hry a kvízy i názorné panely popisující recyklační koloběh a proces zpracování přístrojů. Za vysloužilý spotřebič přinesený a odevzdaný přímo na akci obdrží návštěvníci drobný dárek, za 5 odevzdaných baterií získají ihned zdarma krabičku ECOCHEESE pro sběr použitých baterií v domácnosti.

Další ze série akcí se koná 26. 5. v Třebíči, 27. 5. ve Varnsdorfu, 28. 5. v Novém Jičíně.

Byli bychom rádi, kdybyste tuto pozvánku předali rodičům svých žáků a studentů ať už ústně, e-mailem či pomocí IS školy. Děkujeme.Podrobnosti a pravidla pro soutěžící jsou k dispozici na www.recyklacejelegrace.cz a na Facebooku https://www.facebook.com/RecyklaceJeLegrace/

 

Na vaši účast se těší

ELEKTROWIN a Ecobat

   

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.