Novinky a aktuality

Konec školní roku je za dveřmi

V článku naleznete informace k objednávání odměn, expiraci bodů, poslední možnosti objednávek odvozů.

Objednávky odměn

Spousta z Vás si jistě bude objednávat za body zasloužené odměny, proto upozorňujeme, že standartní doba pro doručení odměn jsou 3 týdny. Odměny, které chcete použít například jako dárečky pro děti na konec školního roku, si objednejte včas, ideálně do 8. června. Objednávky doručené po 20.6. budou automaticky vyřízeny až na začátku školního roku 2014/15.

 

Expirace bodů připsaných ve školním roce 2011/2012

V souvislosti s objednáváním odměn upozorňujeme na končící platnost bodů připsaných ve školním roce 2011/12. Body připsané na účet školy v tomto období pozbývají platnost dnem 30. června 2014.  Nenechte své body propadnout a vyberte si za ně odměnu z našeho katalogu.

Množství bodů, kterým končí platnost a je třeba je vyčerpat, se zobrazí ihned po přihlášení se do systému jako body k expiraci. Minimálně tyto body je nutné do 30.6. proměnit za odměny, ale zároveň si můžete vyčerpat za odměny klidně celé vaše bodové konto.

 

Poslední termín pro objednání odvozu elektrozařízení, baterií a tonerů

Stejně jako každý rok, bude i letos přes prázdniny zablokována možnost objednávek odvozů. Odvozy elektrozařízení, baterií a tonerů můžete objednávat do neděle 8. června. Objednávky budou znovu spuštěny až poslední týden v srpnu. 

Odvoz objednáte klasickým způsobem, tj. po přihlášení na www.recyklohrani.cz, kde formuláře naleznete vpravo dole. Každou komoditu odváží jiná dopravní společnost, před předáním se tedy ujistěte pro co dopravce přijel a jiný sběr mu nepředávejte. Předejdete tak případné ztrátě bodů. Odvoz baterií a tonerů objednávejte pouze v případě, že máte nádobu zcela plnou.

Děkujeme za spolupráci v letošním školním roce a těšíme se na spolupráci i ve školním roce 2014/15.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.