Novinky a aktuality

"Zahoď mobil" ve Žlutých lázních v Praze

Dovolujeme si Vás a všechny žáky vaší školy pozvat na sportovně-osvětovou akci "Mistrovství české republiky v hodu mobilním telefonem. Akce se uskuteční v úterý dne 5.6. 2012 v Praze, v areálu Žlutých Lázní.

Pro zúčastněné školy bude, kromě sportovních disciplín jako jsou hod do dálky či hod na cíl, připraveno množství dalších doprovodných soutěží a atrakcí s důrazem na ekologickou výchovu.

Všichni příchozí, kteří odevzdají starý mobilní telefon nebo kus drobné elektroniky, obdrží tzv. šrotovné – očíslovaný kupon, který bude zařazen do slosování o zbrusu nový chytrý telefon od společnosti Samsung. Nejlepší třídy mohou v soutěži vyhrát zajímavé odměny. Hlavní cenou za hod do dálky bude dvoudenní třídní výlet do sportovně rekreačního centra v Českém ráji – Malá skála.

Program celého dne vyvrcholí ve večerních hodinách vyhlášením vítězů, koncertem skupiny Elektrošrot Band a vystoupením hlavní hvězdy večera - Davida Kollera. Výherci budou mít možnost se v zákulisí setkat se členy kapely.

Pokud máte zájem se akce zúčastnit, můžete se registrovat na http://www.zahodmobil.cz/cs/pro-skoly.html , nebo pokud se chcete pochlubit vystoupením Vašich žáků na hlavním pódiu, prosím, kontaktujte paní Andreu Krskovou emailem na andrea.krskova@sundisk.cz nebo na tel. čísle 606 052 843.  Vstup na akci je zdarma.

Budeme rádi, když přijmete naše pozvání. V případě dotazů se na nás neváhjete obrátit na lince Recyklohraní 844 100 101 nebo na emailu info@recyklohrani.cz.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.